PROJECTEN

WOODYSHOUSING ontwikkelt en realiseert gebouwen voor eigen exploitatie en voor anderen. De WOODYs zijn geschikt voor diverse gebruiksfuncties en doelgroepen wat een continu zinvol gebruik ten goede komt.

Hierbij richten we ons op tijdelijke locaties en permanente. Met name tijdelijke locaties zijn een relatief nieuw segment – de flexibele schil – dat in ontwikkeling is en dat we kwalitatief willen invullen met projecten, die waarde toevoegen aan een locatie en de omgeving.

CONCEPTONTWIKKELING

WOODYSHOUSING heeft daarnaast woonconcepten voor short stay, een wellness & zorghotel, een restaurant- en coworking formule onder de merknaam CONNECT & STAY ontwikkelt. 

PROJECTEN VOOR DERDEN

WOODYs zijn voor vele doeleinden geschikt. Zo zijn klanten van ons bezig de WOODYs in te zetten voor een tiny house village, een concept voor kantoren, een school, vakantiehuizen, private woningen en woningen voor senioren, zorgappartementen en begeleid wonen. De mogelijkheden zijn ontelbaar en geschikt voor solitaire plaatsing, gestapelde bouw of optopping op bestaande gebouwen.

Denkt u zelf aan een toepassing van ons circulair modulebouwsysteem, maken we voor u graag enkele visualisaties. Ook geven we u graag toegang tot ons 3D-ontwerptool, waarmee u in zeer korte tijd uw eigen project ontwikkelt. Bent u zelf in bezit van een locatie en wilt u liever alles uitbesteden? Uiteraard mag u ook mee participeren in projecten. We komen graag met u in contact. We willen tenslotte snelheid maken.