OVER

… Op zoek naar een studentenkamer voor hun oudste dochter in Amsterdam….

Woodyshousing is een ontwikkeling van Theo en Beate Bouwman, twee ondernemers met een gezamenlijke ervaring van meer dan 40 jaar in de procestechnologie, energiesector, financiële dienstverlening, bouwtoelevering en het ecologisch bouw- en bouwmaterialenhandelsbedrijf.

De door hun ontwikkelde, volledig integrale huisvestingsoplossing vervult de ambitie naar architectuur met een menselijke maat en duurzame gebouwen met gezonde materialen en laag energieverbruik, die een comfortabel en betaalbaar wonen mogelijk maken en bovendien een wezenlijke bijdrage tegen de klimaat-, energie-, grondstoffen- en wooncrisis kunnen realiseren.

Woodyshousing kent vier bedrijfsactiviteiten:

  • Concept-, project- en vastgoedontwikkeling
  • Productie + realisatie + Technologie
  • Exploitatie + community building
  • Investeringen + circulaire bedrijfsmodellen

De kernactiviteiten worden ondersteund door IT, finance, HR, marketing.

TEAM

WOODYSHOUSING kent een klein team. In deze fase van ons bedrijf een bewuste keuze. Om ons heen hebben we een mooi en effectief netwerk aan experts opgebouwd, op en met wie we kunnen bouwen en groeien. Ook is bij ons (bijna) altijd plek voor stagiairs, afstudeerders en doeners. 

BOARD OF ADVISORS

Wij zijn dankbaar voor de ondersteuning en advisering door Prof. dr. Henry Robben, Nyenrode Business University  en Stan Hendriks, voorm. VP en algemeen directeur WALT DISNEY Benelux

PARTNERS

Onze partners zijn onze toeleveranciers, die we zorgvuldig op hun expertise en vermogen tot samenwerking hebben gekozen en met wie WOODYSHOUSING de volgende fase van opschaling met vertrouwen tegemoet gaat.